Slide background
Slide background

Heeft u ondersteuning nodig bij een proces of project op het gebied van vastgoed? Of zoekt u expertise op het gebied van binnenstedelijke herontwikkeling, revitalisatie van bestaande gebouwen of cultureel erfgoed, retailoplossingen of parkeergarages? Ando. kan u van dienst zijn.

Procesmanagement

Als regisseur tussen alle spelers, hands on, dat is mij op het lijf geschreven. U kunt nieuwe oplossingen en andere invalshoeken verwachten. Daarbij staat kwaliteit voorop. Ik help u draagvlak te creëren en zo het beste resultaat te bereiken.

Haalbaarheidsanalyse

Een goed begin is het halve werk. Begin uw project daarom met een haalbaarheidsanalyse. Ik heb de kennis in huis om vast te stellen of uw plannen realiseerbaar zijn. Als blijkt dat uw plan aangepast moet worden, dan help ik u graag op weg.

Projectmanagement

Ik sta u graag terzijde met doortastend en effectief projectmanagement. Van de eerste schetsen tot de uiteindelijke uitvoering. Daarbij verlies ik zaken als tijd, geld en informatie uiteraard niet uit het oog.

Expertise

Het ontwikkelen en realiseren van nieuw vastgoed benader ik nooit vanuit normen of minimale eisen. Ik let op de integrale samenhang tussen transparantie, comfort, ergonomie, veiligheid, duurzaamheid en onderhoudsgemak. Zo voorkom ik dure faal- en herstelkosten en blijven de exploitatielasten tot een minimum beperkt.

Geïnteresseerd, nieuwsgierig? Neem contact op met Ando.